ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΣΤΗΘΙΣΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΙΑ

Η εξατομικευμένη εκπαίδευση  παράλληλα με την παροχή συμπληρωματικών εκπαιδευτικών συμβουλών όπως  σωστή διαχείριση χρόνου, ανάπτυξη προσωπικών δεξιοτήτων, αντιμετώπιση μαθησιακού άγχους κ.α, οδηγούν στην σταδιακή βελτίωση της επίδοσης του μαθητή και στην τελική επιτυχία στις εξετάσεις πιστοποίησης η οποία αγγίζει το 100%!

Teacher and Class
Teens & Library
Kindergarten Guide
Drawing Time
Classmates
Boys at School
Show More
 
ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Σε ειδικά εξοπλισμένες αίθουσες με όλα τα σύγχρονα εποπτικά μέσα και σε ένα συνεργατικό εκπαιδευτικό περιβάλλον δίνεται η δυνατότητα στο μαθητή να χρησιμοποιήσει 100% των μαθησιακών του δυνατοτήτων. Ο μαθητής κατανοεί αβίαστα τις βασικές γλωσσικές λειτουργίες και καλλιεργεί την μαθησιακή του αυτονομία.  Η διδασκαλία σ΄αυτά τα επίπεδα γίνεται επί το πλείστον στη διδασκόμενη γλώσσα με επικουρική χρήση της ελληνικής.

 
ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ&ΛΥΚΕΙΟΥ

Αφού έχουν τεθεί στέρεες γνωστικές και μαθησιακές βάσεις ο μαθητής των μεγάλων τάξεων προετοιμάζεται για τις εξετάσεις πιστοποίησης.  Με στόχο την επιτυχία, στην εκπαιδευτική διαδικασία εντάσσονται δραστηριότητες που σκοπό έχουν την εμπέδωση της γλωσσικής αυτοπεποίθησης όπως η προετοιμασία και παρουσίαση από τους μαθητές  projects ποικίλων θεμάτων, η προβολή ξενόγλωσσων ντοκυμαντέρ και ταινιών με θέματα που προκαλούν το ενδιαφέρον, προάγουν τη γνώση, διευρύνουν τους ορίζοντες και τροφοδοτούν τη συζήτηση και πολλών άλλων. Η διδασκαλία σ' αυτά τα επίπεδα γίνεται αποκλειστικά στη διδασκόμενη γλώσσα.

©2017 BY SKILLS4LIFE. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM